Leiebil Jacksonville Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Jacksonville Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Jacksonville Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Jacksonville Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Jacksonville Lufthavn guide

Leiebil Jacksonville Airport

Bilutleie Jacksonville Lufthavn

Den Jacksonville International Airport (JAX) er en offentlig, felles sivil-militær flyplass som ligger 13 miles utenfor sentrum av Jacksonville, Florida. I 2009 håndterte flyplassen 5,605,934 passasjerer. Jacksonville Air National Guard Base er etablert på denne flyplassen.

 

Flyselskaper som betjener i Jacksonville International Airport inkluderer AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines, United Express, og US Airways. Fordi flyplassen eneste håndterer innenlands flyreiser i USA, vil de som reiser til Jacksonville fra utlandet må først lande i en annen flyplass og deretter ta turen til denne flyplassen. De eneste internasjonale flygninger til å komme inn til flyplassen har en tendens til å være fra enten Canada eller Karibien.

 

Topp fem travleste innenriksruter i 2010 var Atlanta , Georgia; Charlotte , North Carolina; Dallas / Fort Worth , Texas; Baltimore , Maryland, og Philadelphia , Pennsylvania.

 

Inne i Jacksonville Airport, er det ganske mange fasiliteter som reisende kan være interessert i. Disse inkluderer turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger for turen.