Leiebil Indianapolis

» Bilutleie » Leiebil Indianapolis
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Indianapolis

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Indianapolis. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Indianapolis guide

Leiebil Indianapolis

Bilutleie Indianapolis

Byen Indianapolis er hovedstad i delstaten Indiana og den største byen i staten. Det er også den tolvte største byen i USA. Det er også den nest mest befolkede hovedstaden. Indianapolis har en befolkning på 839,489 innbyggere (2011) og er 963.5 kvadratkilometer i størrelse.

Det er mye å se og gjøre mens du besøker Indianapolis. Den høyeste bygningen i byen, Chase Tower, Indiana State Capitol, Indiana War Memorial, og Indianapolis Zoo. Det er også White River Gardens, Crown Hill Cemetery (den tredje største i USA), og den amerikanske Legion nasjonale hovedkvarter. Det finnes mange museer i byen, inkludert Indiana State Museum og National Art Museum of Sports. Indianapolis er også hjem til Indianapolis Motor Speedway Hall of Fame og NCAA Hall of Champions.

Det er mange arrangementer og festivaler arrangeres årlig, inkludert Vintage Indiana vin og mat Fest, Indiana State Fair, Oktoberfest, og Rib Amerika Fest.

Byen Indianapolis er betjent av Indianapolis International Airport (IND). Den ligger 11.76 kilometer utenfor Indianapolis ‘sentrale forretningsstrøk. Flyselskaper som betjener flyplassen inkluderer Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines og US Airways.