Leiebil Houston

» Bilutleie » Leiebil Houston
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Houston

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Houston. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Houston guide

Leiebil Houston

Bilutleie Houston

Houston er oppført som den største byen i delstaten Texas, samt den fjerde største byen i landet. Byen har en befolkning på 2,099,451 innbyggere (2010) og er 1558 kvadratkilometer i størrelse. Houston er kjent for sin transport, produksjon, energi, og romfart næringer.

Downtown Houston, som inkluderer Historic District og Theater District, er hjem til en rekke Fortune 500 selskaper, inkludert noen av de største energiselskapene i verden. Det er også hjem til Houston Ballet og Houston Symphony. West Loop er kjent fra high end kjøpesentre og er hjem til noen av de velstående og eksklusive nabolag i byen. Mange kjører rundt bare for å se de store herregårder.

Arrangementer og festivaler omfatter Houston CaribFest, som feirer vestindiske og karibiske kulturer, samt Art Car Parade, hvor individer er sannsynlig å se alt fra ildsprutende kylling biler til cupcake motorsykler!

Byen Houston er betjent av George Bush Intercontinental Airport (IAH) .Det ligger 24.26 km fra Houston sentrum. Flyselskaper som betjenes av denne flyplassen omfatter, Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, KLM, Lufthansa, og VivaAerobus.