Leiebil Honolulu

» Bilutleie » Leiebil Honolulu
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Honolulu

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Honolulu. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Honolulu guide

Leiebil Honolulu

Bilutleie Honolulu

Den vakre Hawaiian byen Honolulu er hovedstaden i staten så vel som den mest befolkede byen. Byen ligger på øya Oahu. Det har en befolkning på 390,738 innbyggere (2010) og er 3,050.5 kvadratkilometer i størrelse. Det er den store økonomiske byen i Stillehavet samt handel, transport og offentlig senter for Hawaii.

 

Honolulu huser den mest populære turistmål i hele Hawaii – Waikiki Beach. Det er fullt av resort hotell, hvite sandstrender, vannsport, blått vann, og flotte restauranter. Det er der et flertall av de besøkende bo på byen.

 

Fordi Honolulu er synet av Pearl Harbor, er det en rekke militære minnesmerker til de 2.000 soldatene som mistet livet. Hjertet av minnesmerket er en USS Arizona Memorial som ble bygget på toppen av USS Arizona, som var hvilested for mange soldater som døde. Andre attraksjoner i området inkluderer Stillehavet Luftfartsmuseum og Battleship Missouri Memorial. Det er også National Memorial Cemetery of the Pacific.

 

Flyplassen at tjenestene byen Honolulu, Hawaii er den Honolulu International Airport (HNL) .Det ligger 6.74 km fra sentrum av byen. Det er den travleste flyplassen i hele Hawaii.