Leiebil Honolulu Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Honolulu Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Honolulu Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Honolulu Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Honolulu Lufthavn guide

Leiebil Honolulu Airport

Bilutleie Honolulu Lufthavn

Den Honolulu International Airport (HNL) er den primære luftfart inngangsporten for ikke bare Honolulu men også hele staten Hawaii.Det pleier å være oppført som en av de travleste flyplassene i hele nasjonen. I 2010 ble totalt passasjertrafikken på Honolulu International Airport oppført som 18,443,873 individer. Flyplassen ligger tre miles utenfor det sentrale forretningsstrøket i Oahu.

Noen av flyselskapene behandlet av Honolulu International Airport inkluderer Air Australia, Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, All Nippon Airways, China Airlines, Delta Airlines, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Qantas, United Airlines og US Airways.

De fem beste travleste innenriksruter i 2010 er Los Angeles , California, og deretter Kahului, Ligue, Kona, og Hilo på Hawaii.

Inne i Honolulu Airport, er det ganske mange fasiliteter som reisende kan være interessert i. Disse inkluderer turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger for turen.