Leiebil Dallas

» Bilutleie » Leiebil Dallas
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Dallas

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Dallas. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Dallas guide

Leiebil Dallas

Bilutleie Dallas

Byen Dallas er den tredje største i delstaten Texas og den niende største i hele USA. Dallas har en befolkning på 1,197,816 innbyggere (2010) og er 997.1 kvadratkilometer i størrelse. Det er oppført som en Alpha World City ved Globalization and World Cities Study Group og Network. Det er en stor økonomisk og industrielt senter, samt en stor innlandet havneby.

Det er mye å se og gjøre i Dallas. Besøkende i fotballsesongen kan se Dallas Cowboys stykket, eller under NBA sesongen, se Dallas Mavericks ta på motstanderen sin. Det er også Sixth Floor Museum, Dallas Arboretet og Botanisk hage, den Dallas World Aquarium, Dallas Zoo, og Zero Gravity Thrill Rides Amusement Park.

Texas State Fair holdes overalt i Dallas, samt Six Flags Hurricane Harbor, White Rock Lake, og en rekke golfbaner, og selvfølgelig en rodeo show eller to på Mesquite Championship Rodeo.

Det Dallas / Fort Worth International Airport (DFW) tjenester hele byen Dallas, Texas.Den ligger 25,4 kilometer fra sentrum av byen. Flyselskaper betjent av flyplassen omfatter Virgin America, United Airlines, Lufthansa, KLM, JetBlue Airways, British Airways, og Air Canada.