Leiebil Dallas Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Dallas Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Dallas Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Dallas Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Dallas Lufthavn guide

Leiebil Dallas Airport

Bilutleie Dallas

Lufthavn The Dallas / Fort Worth International Airport (DFW) ligger midt mellom byene Fort Worth og Dallas .Det er den travleste flyplassen i hele delstaten Texas. I forhold til flybevegelser, var det den fjerde travleste flyplassen i verden med 652,261 flybevegelser i 2010. Det er også den åttende travleste flyplassen i verden i form av passasjertrafikken. I 2010 håndterte det 56,906,610 passasjerer.

The Dallas Lufthavn er den primære knutepunkt for American Airlines. Andre flyselskaper betjenes av flyplassen inkluderer Air Canada, British Airways, Delta Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, KLM, Lufthansa, Qantas, United Airlines og Virgin America.

Topp fem utenlandsruter i 2010 er Cancun, Mexico, London, Storbritannia, Mexico City, Mexico, Tokyo, Japan, og Frankfurt, Tyskland. De travleste innenriksruter i 2010 var Atlanta , Georgia; Los Angeles , California; Chicago , Illinois; Denver , Colorado, og San Francisco , California.

Inne i Dallas Airport, er det ganske mange fasiliteter som reisende kan være interessert i. Disse inkluderer turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger for turen.