Leiebil Columbus

» Bilutleie » Leiebil Columbus
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Columbus

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Columbus. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Columbus guide

Leiebil Columbus

Bilutleie Columbus

Columbus er hovedstaden i delstaten Ohio, og det er også den største byen i staten. Det har en befolkning på 787,033 innbyggere (2010) og er 550.5 kvadratkilometer i størrelse. Det er den tredje største byen i hele den amerikanske midtvesten og den femtende største byen i hele USA. Det er hjem til den største campus i USA – Ohio State University. Columbus er rutinemessig kalt en av de beste byene å heve en familie og en av de største tech byene i landet.

Noen av de tingene for å se inkludere Jack Nicklaus Museum, Ohio Village, Wyandotte Winery, og Ohio Craft Museum.

Columbus er hjem til en rekke arrangementer og festivaler, inkludert den asiatiske Festival, Columbus Arts Festival, Columbus Jazz og Rib Fest, tysk Village Oktoberfest, den årlige Ohio State Fair.

Den nærmeste flyplassen til byen Columbus er Port Columbus internasjonale flyplass (CMH). Den ligger bare 9,7 kilometer fra sentrum av bykjernen Columbus. Det er i hovedsak en passasjer flyplassen som tilbyr 151 non-stop flyvninger til 34 flyplasser med 15 flyselskaper på daglig basis. Flyselskaper som betjener flyplassen inkluderer Air Canada Express, AirTran Airways, Delta Airlines, Southwest Airlines, United Airlines og US Airways.