Leiebil Cleveland

» Bilutleie » Leiebil Cleveland
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Cleveland

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Cleveland. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Cleveland guide

Leiebil Cleveland

Bilutleie Cleveland

Byen Cleveland er den mest folkerike byen i hele delstaten Ohio. Cleveland har en befolkning på 396,815 innbyggere (2010) og er 213,4 kvadratkilometer i størrelse. Det ligger langs bredden av Lake Erie. Byen går av utallige kallenavn, deriblant «The Forest City» og «The Rock ‘n’ Roll Capital of the World.»

Cleveland er kjent som en stor internasjonal besøkende hotspot grunn av ting som Cleveland Orchestra, Playhouse Square Center, Cleveland Museum of Art, HealthSpace Cleveland (den firt helse museet i landet), og NASA Glenn Research og Visitors Center.

Noen av de ting å se og tar med den gamle Arcade, Museet for samtidskunst, og Cleveland Museum of Art. Andre interessante steder inkluderer Rockefeller Cultural Gardens, the Rock og Rolla Hall of Fame and Museum, og West Side Market. Det er også Cleveland Museum of Natural History og Cleveland Botanical Gardens Glasshouse.

Hovedflyplassen stil Cleveland, Ohio er Cleveland Hopkins International Airport (CLE). Den ligger 16.19 kilometer utenfor byen. Flyselskaper som betjenes av denne flyplassen inkluderer Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines, og United Airlines.