Leiebil Cincinnati

» Bilutleie » Leiebil Cincinnati
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Cincinnati

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Cincinnati. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Cincinnati guide

Leiebil Cincinnati

Bilutleie Cincinnati

Byen Cincinnati ligger i delstaten Ohio, like nord for Ohio River, rett ved grensen deles med Kentucky. Byen har en befolkning på 296,943 innbyggere (2010), og er den tredje største byen i staten. Byen er også 206.1 kvadratkilometer i størrelse. Cincinnati er mest kjent for sin omfattende samling av historisk arkitektur, inkludert italiensk arkitektur i nabolaget Over-the-Rhinen. Nabolaget er også den største National Historic District i hele USA.

Noen av de ting å se og gjøre i Cincinnati inkluderer Cincinnati Observatory, den aller første profesjonelle observatorium i USA, John A. Roebling Suspension Bridge, den lengste hengebrua over hele verden fra 1866 til 1883, og Carew Tower og Observasjon Deck, den nest største bygningen i byen og base for den endelige utformingen av New York Citys Empire State Building.

Den nærmeste flyplassen til Cincinnati er Cincinnati / Northern Kentucky International Airport (CVG) .Det ligger i Hebron og litt over 22 kilometer fra sentrum av Cincinnati. De flyselskapene som er betjent av denne flyplassen inkluderer Air Canada, American Eagle, Delta Airlines, United Airlines, Skywest Airlines og US Airways.