Leiebil Charlotte

» Bilutleie » Leiebil Charlotte
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Charlotte

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Charlotte. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Charlotte guide

Leiebil Charlotte Bilutleie Charlotte
Byen Charlotte er den største byen i delstaten North Carolina. Byen har en befolkning på 731,424 innbyggere (2010) og er 771 kvadratkilometer i størrelse. Basert på befolkningen, er det syttende største byen i USA. Det er en primær økonomisk senter for nasjonen og den nest største bank senter ( New York City er den første).

Det er mange ting å se og gjøre i byen Charlotte. Det er The Mint Museum, Discovery Place, James K Polk Historic Site, og Carolinas Aviation Museum. Det finnes en rekke arenaer for arrangementer også, inkludert Bojangles ‘Choice Coliseum.

Årlige arrangementer i Charlotte inkluderer Carolina Renaissance Festival, The Southern juleshow, og Charlotte International Auto Show. Personer som har en forkjærlighet av NASCAR kan også ta i noen olabil racing på Lowe s Motor Speedway.

Den primære flyplassen i byen Charlotte, er North Carolina den Charlotte Douglas International Airport (CLT). Det er en felles militær-sivil internasjonal flyplass som ligger 9.22 kilometer utenfor byen. Bortsett fra å være den største knutepunkt for US Airways, andre flyselskaper service på denne flyplassen inkluderer Lufthansa, JetBlue Airways og United Airlines.