Leiebil Boston

» Bilutleie » Leiebil Boston
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Boston

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Boston. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Boston guide

Leiebil Boston

Bilutleie Boston

Byen Boston er hovedstaden og den største byen i delstaten Massachusetts. Byen har en befolkning på 617,594 innbyggere (2010) og er 232.14 kvadratkilometer i størrelse. Byen regnes ofte som hovedstaden i New England skyldes i stor del av sin kulturelle og økonomiske innvirkning på området.

Byen er full av museer, historiske attraksjoner knyttet til etableringen av USA, og mange live opptredener, inkludert det berømte Boston Pops ytelse på den fjerde av juli. Ting å se inkludere New England Aquarium, Peabody Museum of Archeology og etnologisk, Newbury Street, og Freedom Trail. Andre ting å gjøre i Boston inkluderer Boston Common og Public Garden, Newbury Street, og Boston Harbor Islands State Park.

Det er også mange begivenheter, inkludert den fjerde av juli Celebration og på grunn av den store irske befolkning, St. Patricks Day Celebration.

Flyplassen i nærmeste nærhet til Boston er General Edward Lawrence Logan International Airport (BOS). Det ligger 4.59 kilometer fra byen. Bortsett for å være et fokus by for US Airways, Delta Airlines, og JetBlue Airways, andre flyselskaper betjenes av denne Boston flyplassen inkluderer Air Canada, Air France, British Airways, Alitalia, American Airlines, og Lufthansa.