Leiebil Austin

» Bilutleie » Leiebil Austin
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Austin

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Austin. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Austin guide

Leiebil Austin

Bilutleie Austin

Byen Austin er hovedstaden i delstaten Texas. Det ligger i Central Texas langs kanten av den amerikanske Southwest. Det er oppført som den fjerde største byen i staten og den fjortende i USA i forhold til folketallet. Byen har en befolkning på 799,446 innbyggere (2011) og er 704 kvadratkilometer i størrelse. På grunn av det store antallet underholdningsstedene i byen, ligger byen Austin ofte referert til som «Live Music Capital of the World.»

Noen av de tingene for å se inkludere den vakre University of Texas i Austin, LBJ Presidential Library og Texas State Capitol.

Austin har også en rekke festivaler hvert år, inkludert Chinatown senteret Austin kinesisk nyttår Festival, Lunar New Year Festival, Austin Chocolate Festival, South by Southwest Film Festival, den South by Southwest Music Festival, og Texas Round-Up en Street Festival.

Flyplassen nærmest byen Austin er den Austin-Bergstrom International Airport (AUS). Det ligger 10.22 km fra Austin sentrale forretningsstrøk. Flyselskaper betjenes av Austin flyplassen omfatte Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, og United Airlines.