Leiebil Atlanta

» Bilutleie » Leiebil Atlanta
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Leiebil Atlanta

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Atlanta. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Atlanta guide

Leiebil Atlanta

Bilutleie Atlanta

Atlanta er hovedstaden i Georgia. Det er også den mest befolkede byen i staten med 420,003 innbyggere (2010). Byen er 343,0 kvadratkilometer i størrelse. Det er Georgias økonomiske og kultur senter. Det er kjent for sine mange kulturelle institusjoner, utdanningsmuligheter, underholdning og gentrifisering av en rekke nabolag i byen. Det er også kjent for sin eleganse og sjarm, bemerket godt i sør.
Alle distriktene i Atlanta, inkludert Downtown, Midtown, Buckhead, East Atlanta, Sør Atlanta, og West Atlanta, har sin egen sjarm og severdigheter å se. Det er mange museer i Atlanta, inkludert World of Coca-Cola Museum, Georgia Aquarium, Martin Luther King Jr National Historic Site, og Atlanta History Center, som har en hel del dedikert til 1996 Centennial Olympic Games.

Atlanta er også kjent for hosting en rekke festivaler, deriblant drage * Con (en Sci-Fi og Fantasy-konvensjonen), Atlanta Dogwood Festival (en familie orientert festival), og Atlanta Film Festival.

Flyplassen nærmest byen Atlanta, Georgia er det Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport (ATL) .Den ligger 12,6 kilometer utenfor Atlanta sentrale forretningsstrøk.